PsihoOtkrovenje

PsihoOtkrovenje je sajt informativnog karaktera namenjen za samopomoć i edukaciju o najsavremenijim istraživanjima iz psihologije i psihoterapije.

Sajt sadrži članke koji vam mogu pomoći da se uputite u psihološki ili emotivni problem koji imate, informišete se ili steknete smernice o tome kako možete biti zadovoljniji na ličnom, porodičnom ili profesionalnom planu. Svi članci se baziraju na naučnim istraživanjima i praktično proverenim metodama. 

Imate problem koji ne znate kako da rešite? Pružamo Vam psihološku pomoć u vidu zakazivanja privatnih psihoterapijskih individualnih seansi. Postoji mogućnost rada onlajn, putem Vibera, Zoom-a i Skajpa.

Ne zaboravite - ako imate problem sa kojim ne možete da se nosite, niste sami! Problemi su deo svakodnevnog života i ne dozvolite sebi da vas oni poraze ili ometaju da živite ispunjenije i srećnije. Nije sramota potražiti pomoć, a samodestruktivno je ne pokušati.

Ukoliko biste želeli da čujete nešto više o nekoj psihološkoj temi, imate pitanja, nedoumice ili problem - kontaktirajte nas.